Ik blogde er al eerder over, de Post is niet mijn vriend! Echt niet...

Vandaag terug een prachtig staaltje meegemaakt. Een vzw uit het Brusselse is klant sinds februari, maar hebben hun factuur nog niet betaald. Kan gebeuren, zeker bij een vzw met maar een beperkt aantal vaste medewerkers. Ik stuur ze even later een herinnering en begin vorige week een aanmaning. Gisteren kreeg ik de enveloppe terug van de post, met zo'n mooie rode stikker op, met "Verhuisd" aangevinkt. Vreemd, dacht ik, want de bestelling is maar van februari, zijn ze nu al verhuisd? Ik kijk hun site na, kijk het staatsblad na, nergens vind ik een ander adres dan het adres dat ik had. Omdat hun site beheerd wordt door iemand anders, stuur ik naar hen een mailtje of zij misschien het correcte adres hebben.

Deze morgen krijg ik een mail van iemand van het secretariaat van die vzw, die me meldt dat ze helemaal niet verhuisd zijn, dat het adres correct is, en dat ze er niks van snapt! Bovendien zegt ze dat ze enkel mijn originele factuur ontvangen heeft (ze excuseert haar voor de late betaling), maar zelfs nooit de herinnering gehad heeft.

Neen, de Post is niet mijn vriend!