Over Frank

Mijn naam is Frank Louwers. Ik leef momenteel in Gent, ben getrouwd en heb 2 kinderen.

Ik richte in 2001 Openminds bvba mee op, en ben er vandaag nog steeds mede-zaakvoerder. Openminds is een managed webhosting bedrijf. Mijn team en ik zorgen dat sites online zijn en online blijven. We werken veel voor web-agencies, reclamebureaus, en middelgrote tot grote bedrijven. In de zomer van 2016 lieten Bernard en ik Openminds aansluiten bij de Intelligent groep, een Europese groep - met Gentse roots - van bedrijven in de SME en Enterprise managed hosting space.

Ik studeerde Industrieel Ingenieur en ben dus een "techneut". Veel van mijn blogposts gaan dus over technologie, het Internet, elektrische voertuigen enz. Maar ik hou ook van zeilen, dus ook daar post ik soms iets over.

Wil je me volgen via andere kanalen, kan dat:

Wil je reageren of heb je vragen over iets wat ik geschreven heb, contacteer me dan via één van bovenstaande kanalen, of mail me op frank@louwers.be.

Deze site gebruikt Google Analytics om bezoekers-statistieken bij te houden. Je krijgt dus via deze site google analytics "cookies". Deze cookies worden gebruikt om te volgen welke de populairste pagina's zijn, welke sites er naar deze blog linken enz. Lees er hier meer over.