1 min read

Drie Maand Na Datum ...

Mijn favoriete overheidsbedrijf maakt zich opnieuw niet echt populair bij me. Vandaag had de postbode twee onbestelde brieven bij. De klant is blijkbaar verhuisd (lees: met de noorderzon verdwenen, want volgens de KBO is het adres nog steeds het juiste), en mijn facturen komen dus niet toe.

Op zich heel normaal, enkel een beetje vervelend. Ik werd echter een beetje kwaad toen ik de poststempels zag. De eerste is afgestempeld op 9 maart, de andere op 17 april. Dat is dus meer dan 3 (drie) maand na datum. Een mens vraagt zich af:

waarom dat zo lang blijft liggen bij de post
waar dat precies blijft liggen
wie beslist heeft dat ze eindelijk eens teruggestuurd worden. “He Cois, ik zie dat t bakske voor Gent vol is, pakt gij die nog mee op uwen velo sebiet?”
De dag dat een ander bedrijf mijn facturen kan bezorgen aan een interessante prijs, schakel ik onmiddellijk over!