1 min read

De Post (Sorry bPost) Mijn Vriend, Deel Kweetniemeerhoeveel

k ben geen vriendjes met bpost. Allez, het is te zeggen, zij zijn blijkbaar geen vriendjes met mij. Als je wat bedlectuur wil over dat onderwerp, alhierzo.

Intussen ben ik VIP tickets, facturen, loonbrieven enzovoorts kwijt, allemaal dank zij bpost. Ik ben het intussen zo gewoon dat ik er mij heb bij neergelegd. Ook hun wekelijkse stakingen en zo begin ik gewoon te worden.

Vandaag brachten ze mij een brief van de DIV Een dikke maand terug was de achterste nummerplaat “gemollesteerd” en zaten er een paar grote scheuren in. Ik belde DIV en kreeg te horen dat ik (via de verzekering) een nieuwe nummerplaat moest aanvragen, en mijn oude moest opsturen. DIV heeft een contract met mijn goede vrienden van bpost om hun nummerplaten rond te brengen, en ook om oude terug te sturen. Je krijgt daarvoor een stikker die je op je nummerplaat kleeft en in eender welke postbus mag deponeren. bpost zorgt dan voor de verzending naar DIV.

Of niet.

Want blijkbaar heeft DIV mijn nummerplaat (nochtans begin December al opgestuurd) nooit ontvangen. En vraagt mij nu dringend mijn nummerplaat op te sturen, omdat ze mij anders gaan vervolgen voor het achterhouden van officiële kentekenplaten.

Dank u, bpost! Echt, gewaardeerd nieuwjaarsgeschenk!