1 min read

Prepaid GSMkaarten van De Post

Mijn favoriet oubollig en incompetent overheidsbedrijf De Post lanceert PostMobile.

Vroeger toen de dieren nog spraken, was De Post gewoon de post. Ze zorgen er voor dat uw brieven bij u thuis bezorgd werden en omgekeerd. Daarna werden ze een soort "staatsbank" en kon je sommige financiële transacties met de overheid enkel via hen, denk maar aan pensioenbedeling, bepaalde belastingen enz.

Daarna kon je er zichtrekeningen openen. En spaarrekeningen. En kredietkaarten. En lange-termijn-rekeningen. En hypotheek-leningen. En andere leningen. En effecten-rekeningen. En geld versturen naar het buitenland. En Lotto-krablotjes. En geschenkcheques. En kaartjes voor Bellewaarde. En Elektrabel klantenservice.

En nu dus ook GSM-prepay toestanden.

Beste Johny, uw bedrijf is nog veel meer staatsbedrijf dan je denkt. Zeker bij heel wat kleine kantoren is die sfeer nog aanwezig. Moet de kantoorbediende in Bachten-de-Kupe nu echt ook weten hoe de roaming tarieven in elkaar zitten? Zou je die bediende zich niet beter laten bezighouden met zijn kerntaak? Zorgen dat brieven op tijd en correct aankomen? T is maar een ideetje he...