1 min read

Help, er komen bezoekers naar mijn site!

Netlab Je bouwde een website of webapplicatie volgens de regels van de kunst. Jij bent tevreden, je klant is tevreden, en de bezoekers zijn tevreden. Zo tevreden zelfs dat ze plots met honderdduizenden tegelijkertijd langskomen.

Hoe ga je om met dit success en hoe kan je je erop voorbereiden? Als adviseur, tester of hoster van hele drukke sites of applicaties, geef ik je heel wat tips & tricks in de Netlab sessie van volgende week dinsdag (14 oktober 2008).

Verwacht je niet aan een discussie over PHP tegen ASP tegen JAVA tegen Ruby. Verwacht je niet aan tuning van Linux kernel parameters. Wat wel aan bod komt zijn enkele van deze topics:

  • Moet ik meten?
  • Wat moet ik meten en kan ik dat zelf?
  • Hoe en wanneer kan of moet ik schalen?
  • Wat is de regel van 10 bij caching?
  • Wat is de rol van mijn hosting bedrijf hierbij?

Dit gaat door volgende week dinsdag vanaf 18 uur (broodjes voorzien) in de Ajuinlei 1 in Gent. Nog een laatste argument om je toch in te schrijven: als je FeWeb lid bent krijg je 10% korting. Ben je dat niet, maar wil je toch korting? Gebruik dan de kortingscode FRIENDSOFNETLASH en je krijgt eveneens korting.