In Gent woont en werkt veel knap volk. Volk dat ondanks alle crisissen, vooroordelen en paperassen toch kiest om te doen wat ze zelf graag doen, niet alleen van hun hobby hun beroep maken, maar er ook hun bedrijf van maken. Alleen zijn er een aantal mensen die dat ook wel zouden willen doen, maar nog twijfelen. Gaat het wel lukken? Heb ik daar geen berg investeerders voor nodig? Moet ik dan binnen 3 jaar ook met een Jaguar rijden en naar champagne feestjes gaan?

De stad Gent zoekt ambassadeurs. Gentse ondernemers die een voorbeeld, maar ook een luisterend oor en adviserende stem kunnen hebben voor de mensen die twijfelen. Op aanraden van een aantal klanten, schrijf ik me in. Ik overtuigde de Jury, want ik ben één van de drie “supergenomineerden” in de categorie Technologie. Ik zou jullie, liever lezers van deze blog, vragen om voor me te stemmen alhier.

Ik ga er geen reis naar het eind van de wereld mee winnen, ik kom er niet mee in de Story of de Dag Allemaal (hoop ik). Ik denk wel dat ik getoond heb dat je op een paar jaar tijd een winstgevend bedrijf kan uitbouwen, door te doen wat je graag doet. Ik denk dat wij daarbij ons personeel, ons klanten en onze omgeving niet uit het oog verliezen. Ik denk dat ik een goede ambassadeur zou zijn. Als je dat ook denkt, graag je stem voor Dé Gentse Ondernemer.