1 min read

Eerste officiële foto van de Jaguar I-PACE (zonder camouflage) en live stream van de lancering

Eerste officiële foto van de Jaguar I-PACE (zonder camouflage) en live stream van de lancering

De eerste officiële foto van de I-PACE is zonet vrijgegeven door Jaguar. Ik zag, voelde en snoof vorig weekend op een "secret reveal" al het productiemodel, maar mag daar niks over zeggen - geheimhoudingsovereenkomst, smartphone afgeven aan de deur, nog net geen waarheidsserum... Ik kan en mag enkel zeggen dat het een knappe auto is, die (aan de buitenkant) voor 95% identiek is aan de prototypes die ik eerder al zag. Binnenin hebben de futuristische stoeltjes het helaas niet gehaald, zoals Sir Ian Callum eerder al had aangeven. Ik weet trouwens niet of het de bedoeling was, maar in de High-Res afbeelding die Jaguar vrijgaf, kan je inzoomen en door het dak al een idee van het interieur opvangen.

jagpacefamilyoverheadtease

De foto toont het productiemodel, zonder camouflage, naast de E-PACE en de F-PACE en toont mooi wat het voordeel is van een elektrische auto: je verliest geen plaats voor de motor en kan dus de auto helemaal anders gaan bouwen. De I-PACE is kleiner dan de F-PACE qua buitenafmetingen, maar binnenin is er minstens evenveel plek.

Meer informatie en details worden bekendgemaakt tijdens een grote show op 1 maart (nu donderdag), om 19 uur. Wil je front row seats voor de premiere? Dat treft, op deze pagina kan je de live-stream volgen vanuit je luie zetel.